Vi är din lokala, trygga partner vid rörentreprenader i Norrköping

OM OSS

Ett ungt bolag med otroligt lång erfarenhet

Vi är ett auktoriserat VVS-företag som med handplockade projektledare, arbetsledare och montörer utför VS-installationer i främst Stockholm, Norrköping och Kalmar med närliggande områden.

Vi har som målsättning att leverera tjänster och produkter av hög kvalitet i enlighet med kundens önskemål. I detta ingår även en strävan efter att arbeta på ett sätt som värnar om miljön och att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats med möjlighet till utveckling.

Läs mer

  KONTAKTA OSS OM ANBUD

VÅRA TJÄNSTER

Tjänster och produkter av hög kvalitet i enlighet med kundens önskemål

0
Antal städer
0
Pågående projekt
0
Handplockade medarbetare
Loading...

REFERENSPROJEKT

Farsta Centrum, Stockholm

Inför Socialförvaltningens inflyttning till Farsta Centrum utförde RETEK VS-installationer i samband med en hyresgästanpassning på uppdrag av Atrium Ljungberg.

Läs mer

Vi har jobbat med RETEK i flera större projekt under åren och är mycket nöjda med samarbetet. I en bransch där det finns leverantörer av skiftade kvalité har vi alltid erfarit att RETEK och deras medarbetare är väldigt kunniga, ansvarstagande och alltid gör ett bra jobb.

Jag rekommenderar RETEK till den som söker en kunnig partner inom VVS-området. Personalen är proffsig och jobbar mycket effektivt. Dessutom uppskattar vi den höga servicenivån som gör att man snabbt finns på plats när det är bråttom.

Håkan Hansen

Ansvarig Norrköping

KONTAKT

Funderar du över något eller önskar ett anbud är du varmt välkommen att höra av dig till oss