VÅRA TJÄNSTER

Tjänster och produkter av hög kvalitet i enlighet med kundens önskemål

Vi på RETEK inriktar oss på rörentreprenader och servicearbeten. Vi utför flera typer av entreprenader, bl.a. förtroendeentreprenader, utförandeentreprenader på färdiga handlingar och entreprenader på löpande räkning.

Ska ni bygga nytt, bygga om eller bygga ut ska ni inte tveka att kontakta oss, oavsett om det gäller enklare bostads- och kontorsbyggnader eller mer komplicerade byggnader som industrier och restauranger.

  • Kunniga montörer

  • Välutrustade servicebilar som snabbt löser dina problem

  • Certifierade enligt Säker Vatten AB

  • Arbete i enlighet med regelverket ”Säker Vatteninstallation”

  • Svetslicens enligt Arbetarskyddsstyrelsens anvisningar

Värmeinstallationer

Vi har lång erfarenhet av värmeinstallationer till både bostäder och offentliga byggnader. Vi hjälper också industrier att optimera sin energianvändning och återvinna spillvärme för att göra investeringen så kostnadseffektiv som möjligt.

Sanitetsinstallationer

Med våra kunniga och certifierade medarbetare kan du känna dig trygg i ett bra slutresultat när du anlitar oss för sanitetsinstallationer. Med en genomtänkt installation undviker våra kunder oväntade problem och framtida extrakostnader.

Energicentraler och fläktrum

Vi installerar energicentraler och fläktrum i fastigheter och till industrier och kan effektivt anpassa uppdraget efter våra kunder unika behov. Kontakta oss så berättar vi mer och visar exempel på hur vi hjälpt andra kunder med detta.

Reparationer och stambyten

Ett stambyte är ett stort ingrepp i en fastighet som kräver kunskap och god planering för att kunna genomföras så effektivt som möjligt. Vi delar gärna med oss av vår kunskap inom området för att du som kund får ett bra slutresultat.

Service

Vi utför alla typer av servicearbeten inom VS. Ett servicearbete initieras ofta av ett akut problem hos dig som kund. Våra servicemontörer står ständigt beredda med sina servicebilar och kan med kort varsel komma på plats och utföra arbetet.

KONTAKT

Skicka iväg ett meddelande så hör vi av oss inom kort